Sähköinen kirjanpito taloushallinnon asiantuntijalta Kokkolasta

B-Account Oy Ab on kirjanpidon kokenut asiantuntija Kokkolassa. Saat meiltä kaikki tarvittavat tilitoimistopalvelut luotettavasti ja joustavasti. Toimistomme sijaitsee Kokkolassa, mutta sähköinen kirjanpito mahdollistaa palveluiden tarjoamisen asiakkaille ympäri Suomen.

Ota yhteyttä

Mutkaton ja joustava kumppanisi

Tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme laadukasta kirjanpitopalvelua, joka mahdollistaa asiakkaan suuntaavan oman ajankäyttönsä yrityksen voittoa tuottavan toiminnan suunnitteluun ja toteuttamiseen. Emme koskaan häiritse asiakkaitamme heidän työaikanaan, vaan annamme täydellisen työrauhan. Voimme yhdessä sopia yhteydenottoajat, joista pidämme kiinni poikkeuksetta. Olemme asiakkaidemme tavoitettavissa kuitenkin joustavasti myös arki-iltaisin – juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Olemme mutkaton yhteistyökumppanisi, jonka kanssa asiointi ja yhteydenpito on sujuvaa ja vaivatonta. Voit aina kääntyä puoleemme, kun sinulla on kysyttävää yrityksesi taloushallintoon liittyvistä asioista.

Tutustu palveluihimme

Luotettavuus ennen kaikkea

Luotettavuus on yrityksemme toiminnan ytimessä ilman poikkeuksia. Haluamme aina rakentaa luottamuksellisen ja ystävällisen suhteen asiakasyrityksiimme – näin luomme tukevan pohjan menestyksekkäälle ja toivon mukaan myös pitkäaikaiselle yhteistyölle. Lukuisat vuosia kestäneet asiakkuutemme kertovat palvelumme laadusta ja korkea asiakastyytyväisyys on meille kunnia-asia.

Asiakaslähtöinen toiminta

Panostamme aina palvelumme asiakaslähtöisyyteen. Meillä B-Account Oy Ab:llä asiakkaan tarpeet ja toiveet otetaan huomioon täysivaltaisesti. Saat itse päättää, haluatko järjestää kirjanpitosi perinteisin vai sähköisin menetelmin. Meille kumpikin vaihtoehto on yhtä hyvä, ja hoidamme taloushallintosi täsmällisesti menetelmistä riippumatta.

Monta hyvää syytä valita B-Account Oy Ab

Luotettava yhteistyökumppani -kuvake

Luotettava yhteistyökumppanisi

Luottamuksellisuus on toimintamme ytimessä. Kanssamme yrityksesi taloushallintoon liittyvät asiat ovat aina vain meidän välisiä.

Vuosikymmenten kokemus -kuvake

Vuosikymmenten kokemus

Yrityksestämme löytyy taloushallinnon kokemusta yli kolmen vuosikymmenen ajalta. Palvelemmekin asiakkaitamme kokemuksen tuomalla varmuudella.

Joustava palvelu -kuvake

Joustava palvelu

Olemme asiakkaidemme tavoitettavissa joustavasti lähes milloin tahansa, myös iltaisin. Asiakkaillamme on aina myös vapaus valita perinteisen ja sähköisen kirjanpidon välillä.