Yrityksen kirjanpito luotettavasti Kokkolasta koko Suomeen

Anna alan kokeneen ammattilaisen huolehtia yrityksesi kirjanpidosta. B-Account Oy Ab palvelee asiakkaitaan Kokkolan toimistolta käsin joustavasti koko Suomen alueella. Olemme taloushallinnon asiantuntijoita vuosikymmenten kokemuksella.

Ota yhteyttä

Kaikki tarvitsemasi tilitoimistopalvelut

Hoidamme yrityksesi taloushallinnon toiveidesi mukaisesti kokonaisuudessaan tai vain niiltä osin, kuin se sinulle parhaiten sopii. Palvelumme kattavat kaikki tarvittavat tilitoimistopalvelut, kuten kirjanpidon, laskutuksen, maksuliikenteen hoidon, palkanlaskennan, tilinpäätökset ja veroilmoitukset. Olemme apunasi kaikissa yrityksesi taloushallintoon liittyvissä asioissa vuosikymmenten kokemuksella ja vahvalla ammattitaidolla.


Rakennusliikkeiden sekä ulkomaankauppaa ja sijoittamista tekevien yhtiöiden taloushallinto on erikoisosaamistamme. Hoidamme muun muassa rakennusliikkeiden perustajaurakoinnin rakennusaikaisen kirjanpidon ja siihen liittyvät ilmoitukset asiantuntevasti.

Miksi juuri me?

Perinteinen tai sähköinen kirjanpito – sinä päätät

Saat taloushallintosi kauttamme joko perinteisin paperisin menetelmin tai sähköisesti. Käytössämme on kaksi ohjelmaa. Oma ohjelmamme Passeli mahdollistaa kirjanpidon perinteisin menetelmin. Kun valitset perinteisen kirjanpidon, voit toimittaa tarvittavat dokumentit ja muut asiakirjat meille paperisina versioina.


Toinen käytössämme oleva ohjelma on Procountor, täysin sähköinen ohjelma, joka mahdollistaa taloushallinnon toteuttamisen kokonaan sähköisin menetelmin. Sähköisessä kirjanpidossa kaikki yrityksesi taloushallintoon liittyvät tiedot on saatavillasi missä ja milloin vain – nopeasti ja vaivattomasti.

 

Asiakkaanamme voit vapaasti valita, kuinka haluat kirjanpitosi järjestää. Alan ammattilaisina hoidamme taloushallintosi taidolla ja täsmällisesti valitsemastasi menetelmästä riippumatta.

Kysy lisää

Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon

Kun etsit luotettavaa ja asiantuntevaa tilitoimistoa huolehtimaan yrityksesi kirjanpidosta, käänny puoleemme. B-Account Oy Ab palvelee vuosikymmenten kokemuksella. Toimistomme sijaitsee Kokkolassa, mutta sähköinen taloushallinto mahdollistaa palveluiden tarjoamisen asiakkaille ympäri Suomen.


Ota meihin yhteyttä ja kerro kuinka voimme olla avuksi. Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse arkisin klo 15 aikoihin.

Kaikki yhteystietomme